Συστατικά
* 125 γρ. καρύδα τριμμένη
* 2 κ.σ.αλεύρι
* 100 γρ. ζάχαρη
* 2 αυγά χτυπημένα
* 1 βανίλια
Οδηγίες
1. Η συνταγή δε χρειάζεται μίξερ.
2. Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα αρχικά και μετά προσθέτουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο.
3. Προσθέτω την καρύδα, τη βανίλια, το αλεύρι και συνεχίζω το ανακάτεμα, ώστε να γίνει μια ζύμη αρκετά σφικτή που να στέκεται.
4. Αν γίνει σφικτό πολύ, προσθέτουμε λίγο γάλα. Αν γίνει αραιό, βάζουμε λίγη επιπλέον καρύδα.
5. Με το κουτάλι παίρνουμε ζύμη, δίνουμε το σχήμα ωειδές και τη βάζουμε στο ταψί του φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
6. Ψήνουμε στους 190ο για 20 λεπτά περίπου.

* 125 γρ. καρύδα τριμμένη
* 2 κ.σ.αλεύρι
* 100 γρ. ζάχαρη
* 2 αυγά χτυπημένα
* 1 βανίλια
Οδηγίες
1. Η συνταγή δε χρειάζεται μίξερ.
2. Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα αρχικά και μετά προσθέτουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο.
3. Προσθέτω την καρύδα, τη βανίλια, το αλεύρι και συνεχίζω το ανακάτεμα, ώστε να γίνει μια ζύμη αρκετά σφικτή που να στέκεται.
4. Αν γίνει σφικτό πολύ, προσθέτουμε λίγο γάλα. Αν γίνει αραιό, βάζουμε λίγη επιπλέον καρύδα.
5. Με το κουτάλι παίρνουμε ζύμη, δίνουμε το σχήμα ωειδές και τη βάζουμε στο ταψί του φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
6. Ψήνουμε στους 190ο για 20 λεπτά περίπου.
