Συστατικά
- 600 γρ. κουβερτούρα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 κ.σ. ρούμι ή λικέρ πορτοκάλι
- 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
- Σε φόρμα ή πυρέξ 20 Χ20 στρώνουμε λαδόκολλα.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Ανακατεύω στη σοκολάτα πρώτα το ζαχαρούχο, μετά το ρούμι και τέλος τα καρύδια.
- Το μείγμα το ρίχνω στο πυρέξ και στρώνω την επιφάνειά του.
- Το αφήνω να κρυώσει και μετά το κόβω σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
- Για να μην μας ξεραθούν, τα καλύπτουμε με μεμβράνη και τα διατηρούμε κάποιες μέρες εκτός ψυγείου.
Πληροφορία
Μια συνταγή πολύ γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη, Τα σοκολατάκια αυτά λιώνουν ηδονικά στο στόμα!!! |