
Υλικά
300 γρ. νιφάδες ρυζιού
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί (ή φούρνο μικροκυμμάτων), την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και την ανακατεύουμε μέχρι να πέσει λίγο η θερμοκρασία της. Όταν η σοκολάτα γίνει παχύρευστη προσθέτουμε τις νιφάδες ρυζιού και ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε κάθε φορά λίγο από το υλικό μας και το βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Αφήνουμε τα σοκολατάκια να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ή μέσα στο ψυγείο.