ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερού Λάδι
2 βαθιά πιάτα Αλεύρι
1 κιλό Ζάχαρη
2 κουταλάκια Γαρύφαλο
2 κουταλάκια Κανέλα τριμμένη
Χυμός από 3 Πορτοκάλια ή 3 Γιαρμάδες τριμμένοι
Χυμός από ½ Λεμόνι
1 κουταλάκι Σόδα
Ξύσμα από 1 Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καίμε το λάδι και το ανακατεύουμε με το αλεύρι και τη σόδα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψάκι. Κάνουμε με το πιρούνι στην επιφάνεια διάφορα σχήματα. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, 45 λεπτά.
1 ποτήρι νερού Λάδι
2 βαθιά πιάτα Αλεύρι
1 κιλό Ζάχαρη
2 κουταλάκια Γαρύφαλο
2 κουταλάκια Κανέλα τριμμένη
Χυμός από 3 Πορτοκάλια ή 3 Γιαρμάδες τριμμένοι
Χυμός από ½ Λεμόνι
1 κουταλάκι Σόδα
Ξύσμα από 1 Λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καίμε το λάδι και το ανακατεύουμε με το αλεύρι και τη σόδα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψάκι. Κάνουμε με το πιρούνι στην επιφάνεια διάφορα σχήματα. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, 45 λεπτά.