Youtube

Τα μυστήρια των Μασόνων (Ντοκιμαντέρ Μέρος Β')
  RC_Andreas
186
     
0 0

Published on 04-10-2020
Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι @Nearchos_Koursaros για περισσότερα βίντεο. Don't forget to subscribe for more. Η συνεισφορά σας είναι σημαντική! Αυτό είναι το δεύτερο
Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι @Nearchos_Koursaros για περισσότερα βίντεο. Don't forget to subscribe for more. Η συνεισφορά σας είναι σημαντική!

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ, το οποίο εξερευνά την παλαιότερη αλλά και πιο πολυσυζητημένη οργάνωση στον κόσμο, τις Μασονικές ή Τεκτονικές στοές (περισσότερο γνωστοί ως "Μασόνοι"). Με τις θεωρίες συνωμοσίας για τα μυστικά τους να διαδέχονται η μία την άλλη, οι Τέκτονες-Μασόνοι έχουν κατηγορηθεί ήδη εδώ και αιώνες για τη συμφωνία τους προκειμένου να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτοί, οι Μασόνοι είναι υπεύθυνοι για τις επαναστάσεις που συνέβησαν στην ιστορία (αμερικανική, γαλλική, ρωσική, Άνοιξη των λαών 1848 κ.ά.), καθώς και οποιασδήποτε άλλης κοσμοϊστορικής αλλαγής που συνέβη στο πέρασμα των αιώνων. Έχουν κατηγορηθεί ότι είναι παγκόσμιοι δικτάτορες, σατανιστές που έκλεψαν τον θησαυρό του Σολομώντα, για να χρηματοδοτήσουν τα διαβολικά τους σχέδια, ότι ελέγχουν την παγκόσμια τράπεζα και κατ' επέκταση την παγκόσμια οικονομία και ότι έχουν ακόμη και σχέση με την εξωγήινη ζωή.

Από την πλευρά τους, οι Μασόνοι - Τέκτονες υποστηρίζουν ότι είναι απλώς μια αδελφότητα, όπως πολλές άλλες, που όντως συνδέεται με μυστικιστικές τελετές, οι οποίες είναι ακίνδυνες για τους ανθρώπους. Το στενό κύκλωμα και το μυστήριο που περιβάλλει την οργάνωσή τους συνεχίζουν μέχρι σήμερα ν' απασχολούν τους απανταχού ερευνητές, οι οποίοι ψάχνουν διακαώς να μάθουν τα μυστικά τους.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά: Ποιοι είναι τελικά οι Τέκτονες και ποια τα μυστικά τους; Ποιοι είναι οι γενάρχες τους και γιατί η πρόσβαση στο κύκλωμά τους είναι επτασφράγιστο μυστικό; Ποια η σχέση τους με τις εξωκοσμικές δυνάμεις και κυρίως, γιατί κάθε φορά που ερευνάται ένα ζήτημα που σχετίζεται με τους Μασόνους, τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως ξεπερνούν κάθε φαντασία;

Η μασονία έχει τις ρίζες της σε κάθε χώρα περιλαμβανομένων και της Ελλάδας και της Κύπρου. Κατά καιρούς μάλιστα, έχουν εκδοθεί διάφορα βιβλία που υποστηρίζουν είτε με "αδιάσειστα" είτε με απλά αληθοφανή τεκμήρια, την ύπαρξη και τη δράση γνωστών πολιτικών μασόνων, οι οποίοι είναι όργανα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας. Είθισται επίσης να επικρατεί ο ισχυρισμός ότι μεγάλα ονόματα ιστορικών προσωπικοτήτων, όπως ο Νεύτων, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο Τζορτζ Ουάσινγκτον και πολλοί άλλοι υπήρξαν ανώτατα μέλη μασονικών στοών. Καμία απ' αυτές τις θεωρίες δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα ούτε όμως και απορριφθεί εντελώς, δημιουργώντας κατ' αυτόν τον τρόπο μια συνωμοσία μέσα στη συνωμοσία.

Ένα ιδιαίτερα επεξηγηματικό ντοκιμαντέρ που προσπαθεί να εξερευνήσει όλες τις πτυχές του ζητήματος.

COMMENTS · 0

Big Grin :D Frown :( Mad :mad: Stick Out Tongue :p Embarrassment :o Confused :confused: Wink ;) Smile :) Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
  

Τα μυστήρια των Μασόνων (Ντοκιμαντέρ Μέρος Β') Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι @Nearchos_Koursaros για περισσότερα βίντεο. Don't forget to subscribe for more. Η συνεισφορά σας είναι σημαντική! Αυτό είναι το δεύτερο τα μυστηρια των μασονων ντοκιμαντερ μερος α,μασονια ντοκιμαντερ,νταιανα η θλιμμενη πριγκιπισσα,μεγαλα εγκληματα δολοφονιες συζυγων στο μπαθ,η γραμμη του αιματος,φονος μεταξυ εραστων,ο μοχθηρος γιατρος χαρολτν σιπμαν,η εκδικηση των καρτελ,τα παιδια στο δασος,μονα λιζα ενας πινακας,ελισαβετ α η αινιγματικη ζωη,μυστηριωδεις εξαφανισεις,μεγαλα εγκληματα,ΜΑΣΟΝΙΑ & ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,μασονια στην ελλαδα,μασονοι αιρεση,τεκτονισμοσ,ντοκιμαντερ ελληνικουσ υποτιτλουσ guest Μη εγγεγραμμένοι 0 images/misc/unknown.gif members/0-Μη-εγγεγραμμένοι?s=5ed9a55e640fdd35b8a6d38cbf066072 755 20