Υλικά
4 φλιτζάνια γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού πορτοκαλιού ξύσμα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
3/4 φλιτζανιού μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά, λιώνει σιγά- σιγά τη ψιλοκομμένη σοκολάτα.
Αφαιρέστε τη σοκολάτα από τη φωτιά και ρίχνετε σταδιακά το γάλα σας, ενώ χτυπάτε.
Προσθέστε το πορτοκαλί , το κακάο, το μοσχοκάρυδο και κανέλα.
Το ξαναβάζουμε στη φωτιά και να συνεχίσει να χτυπά ελαφρά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές απαλό ρόφημα.