Υλικά (για 10-15 ?παλάκια)
1½ φλιτζ. γάλα
2 κ.τ.σ. σι?ιγδάλι
3 κ.τ.σ. ?έλι
120 γρ. ανθότυρο
80 γρ. άσπρο σουσά?ι ψη?ένο (στο φούρνο ή στο τηγάνι)
λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
Ετοι?ασία
1. Βράζετε το γάλα και ρίχνετε το σι?ιγδάλι ανακατεύοντας. Όταν ο πολτός είναι συ?παγής και κρύος, τον ζυ?ώνετε ?ε 2 κ.τ.σ. σουσά?ι,
1 κ.τ.σ. ?έλι και τυρί.
2. Πλάθετε ?παλάκια, τα τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
3. Για να τα σερβίρετε, ζεσταίνετε το υπόλοιπο ?έλι, τα περιχύνετε και πασπαλίζετε ?ε το υπόλοιπο σουσά?ι.