Areti
VIP μέλος
Υλικά (για 4 άτομα)
4 φιλέτα κοτόπουλου
30 ντοματίνια
4 φρέσκα κρεμμύδια
καλαμάκια
Για την σάλτσα:
100ml ελαιόλαδο
4κ.σ γιαούρτι με 2% λιπαρά
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
αλάτι& πιπέρι
Εκτέλεση:
1.Κόβετε σε λεπτές λωρίδες τα φιλέτα κοτόπουλου και τα περνάτε στα καλαμάκια, εναλλάξ με τα ντοματίνια και το κρεμμύδι.
2.Τα μαρινάρετε σε ένα ταψί για 10 λεπτά, με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
3.Τα ψήνετε σε σχάρα, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές.
4.Βάζετε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού και τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
5. Σερβίρετε τα σουβλάκια ζεστά και τη σάλτσα κρύα.
Συμβουλή
Υγιεινά, θρεπτικά και καθόλου παχυντικά. |