Υλικά
1 κιλό καρότα
1 κιλό ζάχαρη άχνη
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 βανίλιες
300 gr τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη.
Βάζουμε τα καρότα, τη ζάχαρη άχνη, το ξύσμα πορτοκαλιού και τις βανίλιες, σε μια κατσαρολίτσα και ανακατεύουμε καλά.
Τα πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τα ρολάρουμε πάνω στην τριμμένη καρύδα. Τα βάζουμε στα ειδικά χαρτάκια και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.