Υλικά
200 γραμμάρια τρούφα
200 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια μαργαρίνη
100 ml γάλα σόγιας με βανίλια
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την κουβερτούρα και τη μαργαρίνη.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθούν όλα τα υλικά και να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να δέσει και να γίνει σφικτό.
Κατόπιν παίρνουμε λίγο με το κουταλάκι του γλυκού και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε σ' ένα πιάτο τη τρούφα και ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια ώστε αυτή να τυλιχτεί γύρω της.
Κατόπιν τοποθετούμε τα τρουφάκια σε χάρτινη θήκη και στο ψυγείο!