Υλικά
Για 30 κομμάτια
Μισό κιλό καρότα
250 γρ. ζάχαρη
300 γρ. ινδική καρύδα
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα καρότα στη λεπτή πλευρά του τρίφτη και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε το ξύσμα των πορτοκαλιών και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να φύγουν τα υγρά και να καραμελώσουν.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μισή ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και περνάμε το κάθε ένα στην υπόλοιπη ινδική καρύδα.
Τα διατηρούμε στο ψυγείο.