{για 50 - 60 κομμάτια}
1/2 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό μαργαρίνη μαλακή
225 γρ. ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
1 κουταλιά κανέλα
1 κουταλιά γαρίφαλο
1/2 κιλό αμύγδαλα
bάλτε τα αμύγδαλα σε καυτό νερό για 15΄ και ξεφλουδίστε τα. ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν και χονδροκοπανίστε τα. Xτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει. προσθέστε τους κρόκους και συνεχίστε το χτύπημα. Pίξτε σιγά-σιγά το αλεύρι, την κανέλα και το γαρίφαλο και, μόλις το μείγμα αφρατέψει, βάλτε το σε λεκανίτσα. Zυμώστε όλα μαζί τα υλικά. πλάστε μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε βουτυρωμένο ταψί αραιά, γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν. ψήστε τα για 20΄ στους 200 βαθμούς κελσίου.