Areti
VIP μέλος
Υλικα
1 ερμόλ-φυτική σαντιγύ
1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ
24 σαβαγιάρ
3 κουταλιές ρόφημα κακάο
Εκτελεση
1. Παίρνουμε το ερμόλ και το χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο και να φουσκώσει λίγο.
2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ.
3. Χτυπάμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο.
4. Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη και το αφήνουμε να πήξει λιγάκι.
5. Όταν δούμε ότι το μίγμα αρχίζει να πήζει, αρχίζουμε την διαδικασία με τα σαβαγιάρ που θα φτιάξουν το παντεσπάνι μας.
6. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 κούπες νερό και ρίχνουμε τις 3 κουταλιές κακάο.
7. Μόλις το ρόφημα είναι έτοιμο, το αδειάζουμε σε ένα μπολάκι.
8. Παίρνουμε ένα-ένα τα σαβαγιάρ, τα βουτάμε μέσα στο ρόφημα και συγχρόνως τα στρώνουμε στο ταψάκι μας.
9. Κάνουμε την πρώτη στρώση από σαβαγιάρ και απο πάνω προσθέτουμε την μισή κρέμα.
10. Ακολουθεί και δεύτερη στρώση από σαβαγιάρ με την διαδικασία που προαναφέραμε.
11. Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα και η τούρτα μας είναι έτοιμη.
12. Την βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.