τομάτες γεμιστές με μπακαλιάρο
![85602.jpg 85602.jpg](https://www.techne.gr/data/attachments/0/639-4126882bacc4ec8a27862d43e7e1dde3.jpg)
υλικά
1 φιλέτο μπακαλιάρου, 800 γραμμάρια
6 ντομάτες για γέμισμα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αβγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
οδηγίες συνταγής
αδειάζουμε τις ντομάτες και σοτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και το μαϊντανό. προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά. τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ψωμί και τους κρόκους του αβγού. γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° c για 30 λεπτά.
σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.