ΥΛΙΚΑ
450 γραμ. Αλεύρι
230 γραμ. Γάλα
115 γραμ. Ζάχαρη
4 Αυγά
35 γραμ. Μπέικιν Πάουντερ
Βανίλια
Λίγο Αλάτι
Μέλι
Αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με τα αυγά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, τη βανίλια και το αλάτι. Προσθέτουμε το μίγμα των αυγών και χτυπάμε με το σύρμα ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Καίμε λάδι σε τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές του μίγματος για να τηγανιστούν και από τις δύο μεριές και να φουσκώσουν.
Τις περιχύνουμε με μέλι και τριμμένα αμύγδαλα.
450 γραμ. Αλεύρι
230 γραμ. Γάλα
115 γραμ. Ζάχαρη
4 Αυγά
35 γραμ. Μπέικιν Πάουντερ
Βανίλια
Λίγο Αλάτι
Μέλι
Αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με τα αυγά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, τη βανίλια και το αλάτι. Προσθέτουμε το μίγμα των αυγών και χτυπάμε με το σύρμα ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Καίμε λάδι σε τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές του μίγματος για να τηγανιστούν και από τις δύο μεριές και να φουσκώσουν.
Τις περιχύνουμε με μέλι και τριμμένα αμύγδαλα.