Υλικά:
200γρ ψαχνό μπακαλιάρου ψιλοκομμένο
1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.τ.γ. μπέικιν παουντερ
1 κρόκο αβγού
1κ.τ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
3κ.τ.σ. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε προσθέτοντας όσο νερό χρειαστεί μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Τηγανίζουμε με αρκετό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά φτιάχνοντας με κουτάλι τηγανίτες, γυρνώντας τες να πάρουν
χρώμα και από τις δύο μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε συνοδεύοντας με λεμόνι.
200γρ ψαχνό μπακαλιάρου ψιλοκομμένο
1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.τ.γ. μπέικιν παουντερ
1 κρόκο αβγού
1κ.τ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
3κ.τ.σ. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε προσθέτοντας όσο νερό χρειαστεί μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός. Τηγανίζουμε με αρκετό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά φτιάχνοντας με κουτάλι τηγανίτες, γυρνώντας τες να πάρουν
χρώμα και από τις δύο μεριές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε συνοδεύοντας με λεμόνι.