Areti
VIP μέλος
Υλικα
1 πακέτο μπισκότα
2 κ.γ. κακάο
2 κ.σ. βούτυρο
Για τη γέμιση
250 γρμ. κουβερτούρα
250 γρμ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. Canderel
Για τη σως
1/2 κουπάκι φράουλες
1/2 κ.γ. Canderel
χυμός από μισό λεμόνι
Εκτελεση
Βάζουμε το βούτυρο στα μικροκύμματα, καλυμμένο με μεμβράνη, στη χαμηλότερη ένταση, μέχρι να μαλακώσει. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο πολυμίξερ μέχρι να κοπούν αρκετά, χωρίς όμως να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τριμμένα μπισκότα, το κακάο και το βούτυρο με τα χέρια μας, μέχρι το μείγμα να «υγρανθεί» καλά. Στρώνουμε το μείγμα της βάσης του γλυκού σε μία φόρμα για τσιζ κέικ. Λιώνουμε σε μπέν μαρί τη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το Canderel. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε τη σος πάνω από τη βάση. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες ή ακόμα καλύτερα όλο το βράδυ, για να σφίξει και να δέσει. Για τη σος, αλέθουμε στο μπλέντερ το μισό κουπάκι φράουλες μαζί με τo Canderel και τον χυμό και περιχύνουμε με τη σως.