Υλικά
2 ποτήρια του νερού σταφύλια άσπρα
5 ποτήρια του νερού νερό
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλα
2-3 γαρύφαλλα
Εκτελεση
Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το τσαμπί τους, τα πλένουμε και γεμίζουμε 2 ποτήρια νερού με αυτά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό , την ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και τα βράζουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο.