Areti
VIP μέλος
Υλικά
2 κούπες αλεύρι
1 κούπα σπορέλαιο
1 κούπα γάλα
4 αυγά
1 μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή, αλάτι
300γρ. φέτα
κασέρι, όσο θέλετε
θυμάρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Βάζετε όλα τα υλικά (εκτός του θυμαριού) σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε με το χέρι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Βουτυρώνετε ένα ταψί και αδειάζετε το μείγμα μέσα.
3. Πασπαλίζετε με το θυμάρι και με τρίμματα του κασεριού.
4. Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα (περίπου μισή ώρα).