Υλικά:
1 συσκευασία φυτικής κρέμας
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο εβαπορέ
200γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα τη φυτική κρέμα για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας σιγά - σιγά το γάλα εβαπορέ, στη συνέχεια το ζαχαρούχο και τέλος την κουβερτούρα που έχουμε λιωμένη σε μπεν μαρί. Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπολ, κατά προτίμηση μεταλλικό, και το αφήνουμε στην κατάψυξη για μία ώρα. Κατόπιν, ξαναχτυπάμε στο μίξερ το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για ακόμα 5 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου πριν σερβίρουμε. Για καλύτερο αποτέλεσμα, καλό θα είναι η φυτική κρέμα, το εβαπορέ και το ζαχαρούχο να είναι στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσουμε.