Υλικά
1 κουτάκι φυτική σαντιγί
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
1 κουτάκι εβαπορέ
1 κάψουλα βανίλια
Εκτέλεση
Ρίχνετε στο το κουτάκι με την φυτική σαντιγί
Το χτυπάτε σε χαμηλή ταχύτητα για δέκα λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί
Ρίχνετε και το ζαχαρούχο γάλα
Το ξαναχτυπάτε
Ρίχνετε το εβαπορέ και την κάψουλα βανίλια
Το ανακατεύετε καλά
Ρίξτε όλο το μείγμα σε ένα μπολ και βάλτε στην κατάψυξη για τριάντα λεπτά
Βγάλτε το και ανακατέψτε καλά
Καλύψτε το και τοποθετήστε το στην κατάψυξη
Το παγωτό σας είναι έτοιμο να το σερβίρετε!