Areti
VIP μέλος
Υλικά
1 λίτρο γάλα
30 γρ. κορν φλάουρ
70 γρ. ρυζαλευρο
150 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
Εκτέλεση
Βάζετε το γάλα με τη με τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι και το ζεσταίνετε καλά σε μέτρια φωτιά χωρίς να πάρει βράση.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κορν φλάουρ με το ρυζαλευρο.Προσθέτετε λίγο από το ζεστό γάλα και ανακατεύετε.
Ξαναβάζετε το υπόλοιπο γάλα σε μέτρια φωτιά και πριν το γάλα αρχίσει να βράζει, του ρίχνετε το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.
Στο τελος ριχνουμε και τη βανιλια. Μοιράζετε την κρέμα σε ποτηράκια ή μπολάκια, πασπαλίζετε με κανέλα και την αφήνετε στο ψυγείο.