Υλικά
1 1/2 κιλό σπανάκι
2 κρεμμύδια ξηρά ψιλοκομμένα
3 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα
1/2 φλυτζάνια λάδι
1/4 ματσάκι άνηθο
1 φλιτζάνι ρύζι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
Ρίχνετε το σπανάκι χωρίς νερό εάν είναι κατεψυγμένο, με 1/2 φλιτζάνι νερό εάν είναι φρέσκο
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό ακόμα μαζί με το ρύζι
Αλατοπιπερώνετε
Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους
1 1/2 κιλό σπανάκι
2 κρεμμύδια ξηρά ψιλοκομμένα
3 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα
1/2 φλυτζάνια λάδι
1/4 ματσάκι άνηθο
1 φλιτζάνι ρύζι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
Ρίχνετε το σπανάκι χωρίς νερό εάν είναι κατεψυγμένο, με 1/2 φλιτζάνι νερό εάν είναι φρέσκο
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό ακόμα μαζί με το ρύζι
Αλατοπιπερώνετε
Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους