Ροή

Σπανακόπιτα του λεπτού

Areti

VIP μέλος
Joined
29 May 2010
Μηνύματα
1,715
Βαθμολογία
3
Points
38
Age
55
Location
Rhodos,Larissa
σ.png

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
1 ματσάκι άνηθο
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο
150 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σπανάκι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το σπανάκι μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαραθεί.
Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στο πάγκο της κουζίνας και στρέφουμε τις γωνίες προς τα μέσα. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τη σφολιάτα σε ταψί με φύλλο σφολιάτας και την τρυπάμε σε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι.
Έπειτα στραγγίζουμε το σπανάκι καλά με τα χέρια μας και το βάζουμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Καλύπτουμε τη σφολιάτα με το σπανάκι και πασπαλίζουμε με τη φέτα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
 
Top Bottom