Σουπιές κρασάτες
Υλικά
1 κιλό σουπιές
200γρ. ελιές πράσινες
250γρ. φρεσκα κρεμμυδάκια
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
μισό φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
μισό ματσάκι μαιντανό
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι,κατόπιν ρίχνουμε τις σουπιές, τις σοτάρουμε και τις σβήνουμε με το κρασί.Οταν εξατμισθεί το οινόπνευμα, προσθέτουμε τις ελιές και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.Λίγο πριν το αποσύρουμε απο τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό.
Τις σερβίρουμε με ρύζι ή ζυμαρικά.
Υλικά
1 κιλό σουπιές
200γρ. ελιές πράσινες
250γρ. φρεσκα κρεμμυδάκια
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
μισό φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
μισό ματσάκι μαιντανό
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι,κατόπιν ρίχνουμε τις σουπιές, τις σοτάρουμε και τις σβήνουμε με το κρασί.Οταν εξατμισθεί το οινόπνευμα, προσθέτουμε τις ελιές και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.Λίγο πριν το αποσύρουμε απο τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό.
Τις σερβίρουμε με ρύζι ή ζυμαρικά.