Υλικά
2 πατάτες
2 καρότα
2 μέτρια κομμάτια τζίντζερ
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μάραθο
2 κλωνάρια σέλινο
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζανα
αλάτι
πιπέρι
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο και το τζίντζερ για 25 λεπτά με νερό που το σκεπάζει.
Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μάραθο, δυόσμο, πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.