Ροή

Σοβαρό κενό ασφαλείας ανακαλύφθηκε σε κινητά της HTC

gavraki

Active member
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
2,820
Βαθμολογία
0
Points
36
Location
Rhodos
g.jpg


Άσχημα τα νέα για τους κατόχους ...HTC κινητών αφού φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο κενό ασφαλείας μετά το τελευταίο update package που... διάθεσε η εταιρεία στους χρήστες.

Το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλες της εφαρμογές που χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο και επιτρέπει σε κακόβουλους χρήστες να αποσπάσουν στοιχεία από εσάς όπως μηνύματα sms, αριθμούς τηλεφώνου αλλά και η θέση σας μέσο GPS.

Η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και δήλωσε ότι εργάζεται για να το λύσει όσο πιο γρήγορα γίνετε, το πρόβλημα εμφανίζεται σε νέες συσκευές της HTC όπως το Sensation, EVO 3D και Thunderbolt.

Προς το παρόν υπάρχει λύση μόνο για τους χρήστες που έχουν κάνει root στη σύσκεψη τους και μπορούν να αφαιρέσουν το αρχείο HTCloggers.apk που δημιουργεί το πρόβλημα, όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι HTC συσκευών πρέπει να περιμένουν το επίσημο update και να μην κάνουν χρήση εφαρμογών που θέλουν internet.



gh.jpg
 
Top Bottom