Υλικά
150 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
50 γραμμάρια βούτυρο
60 γραμμάρια ζάχαρη μαύρη
Για την επικάλυψη
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος (ή κουβερτούρα)
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Για την βάση
μισό πακέτο μπισκότα
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι βάζουμε το ζαχαρούχο, το βούτυρο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να μην κολλήσει μέχρι να αλλάξει χρώμα η καραμέλα.
Όταν είναι έτοιμο απλώνουμε με ένα μαχαιράκι πάνω στα μπισκότα, με προσοχή γιατί κολάει.
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα.
Ρίχνουμε σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο η στην κατάψυξη για πιο γρήγορα αποτελέσματα!