Υλικά
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1/2 κεσεδάκι μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.σ. κακάο άγλυκο, κοσκινισμένο
1/2 κουτί (200 γραμμ.) ζαχαρούχο γάλα
2 κ.σ. αλεσμένο και καβουρντισμένο φουντούκι
Αραδιάζουμετα φουντούκια σε ταψάκι. Τα ψήνουμε για 10΄ στους 200°C. Tα βάζουμε σε πετσέτα και τα τρίβουμε να ξεφλουδιστούν. Τα αλέθουμε στο μίξερ αφού κρυώσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Την αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο, το ζαχαρούχο γάλα και τα φουντούκια. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Όσο είναιακόμα ζεστό το μείγμα το βάζουμε σε βάζο των 400 γραμμ. Το αφήνουμε ανοιχτό μέχρι να κρυώσει τελείως. Το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.