Σοκολατακια με Καγιεν,Μαυρο Πιπερι και Μοσχοκαρυδο
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. κουβερτούρα
? κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν
½ κουτ. του γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
½ κουτ. του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
[Τα παραπάνω μπαχαρικά είναι αφροδισιακά]
Στρώνουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και με δύο κουταλάκια δημιουργούμε σοκολατάκια πάνω σε μία λαδόκολλα. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Βάρος: 500 γρ.