Υλικά
530 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. βούτυρο
125 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
250 γρ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 αυγά
300 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε καλά τις ζάχαρες με το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά τουλάχιστον για 1΄.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψί, επάνω σε λαδόκολλα,με τη βοήθεια ενός κορνέ τοποθετούμε τη ζύμη.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10΄.