υλικά
4 λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ χτυπημένα ελαφρά
4 μικρά τοματάκια
πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
2 κουταλάκια κάπαρη
2 κουταλάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
λαχανάκια βρυξελλών για γαρνίρισμα
200γρ. Philadelphia
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
εκτέλεση
παίρνετε τα σνίτσελ και τα χτυπάτε ελαφρά.
τα απλώνετε σε ένα ξύλο κοπής και τα αλείφετε με την βοήθεια ενός μαχαιριού με philadelphia.
σε ένα μεγάλο μπολ κόβετε τα τοματάκια σε μικρά κυβάκια τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και προσθέτετε την κάπαρη των μαϊντανό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε.
με ένα κουτάλι γεμίζετε με το μείγμα τα σνίτσελ και τυλίγετε σε ρολό, με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων.
τοποθετείτε σε πυρέξ η αντικολλητικό ταψί με την διπλωμένη πλευρά από κάτω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά
σερβίρετε με βραστά λαχανάκια βρυξελλών.