Υλικά (για 1 ?εγάλο ?πολ)
4 φέτες πάχους 2 εκ. ?παγιάτικο ψω?ί (?ουλιασ?ένες στο νερό και στυ??ένες)
1 φλιτζ. α?ύγδαλα ανάλατα (τα βάζετε να πάρουν ?ία βράση και τα ξεφλουδίζετε)
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.τ.γ. αλάτι
6-8 κ.τ.σ. χυ?ό λε?ονιού
1 κ.τ.γ. ξίδι
Ετοι?ασία
1. Αλέθετε το ψω?ί, το σκόρδο και τα α?ύγδαλα στο ?ίξερ.
2. Προσθέτετε σταδιακά το χυ?ό του λε?ονιού, το ξίδι και το αλάτι και, αν χρειαστεί, και λίγο νερό για να δώσετε ρευστότητα στο ?είγ?α.