ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΒΥΣΣΙΝΑ
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ- ΛΙΓΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΗΧΤΟ). ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
1 ΚΙΛΟ ΒΥΣΣΙΝΑ
1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ- ΛΙΓΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΗΧΤΟ). ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.