Υλικά:
1 φλυτζάνι ρύζι (γλασσέ)
2 φλυτζάνια νερό
1 φλυτζάνι γάλα
5 κουταλιές (της σούπας) ζάχαρη (περίπου, ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλετε)
κανέλλα ή κάκαο (για το γαρνίρισμα)
Οδηγίες
1. Βράζουμε το ρύζι στο νερό μέχρι να ειναι έτοιμο (μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο νερό).
2. Όταν είναι έτοιμο το ρύζι και έχει "σωθεί" το νερό προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς (για 3-4 λεπτά) για να μην κολλήσει... στο τέλος προσ8έτουμε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για κανα λεπτό μέχρι να λιώσει..
3. Έτοιμο! το βάζουμε σε μπολάκια και ρίχνουμε απο πάνω κανέλλα ή κακάο..