ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι
4 αυγά
150 γρμ. ζάχαρη
60 γρμ. αλεύρι
3 κ.γ. κακάο
Για την κρέμα
400 γρμ. κουβερτούρα
400 γρμ. κρέμα γάλακτος
200 γρμ. φρέσκο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν και ρίχνουμε με ένα σιτάκι, εκτός του μίξερ, το αλεύρι και το κακάο.
Ανακατεύουμε απαλά. Απλώνουμε σε ένα ταψί ένα κομμάτι λαδόκολλα, το βουτυρώνουμε, το αλευρώνουμε και απλώνουμε το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα για 15 λεπτά. Βγάζουμε το παντεσπάνι, το καλύπτουμε με λαδόκολλα και το τυλίγουμε σε ρολό. Βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε πάνω από τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια. Ανακατεύουμε το μίγμα. Χτυπάμε την κρέμα να φουσκώσει και την βάζουμε μέσα στη σοκολάτα. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε το μίγμα μέσα στο ψυγείο να σφίξει. Ξετυλίγουμε το ρολό, απλώνουμε τη μους και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Αν θέλουμε καλύπτουμε και όλη την επιφάνεια του γλυκού με την υπόλοιπη μους.