Υλικά
3 φύλλα τροτίγιας
Πραλίνα φουντουκιού
3 μεγάλες μπανάνες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ρίχνετε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και ζεσταίνετε μέχρι να κάψει. Στη συνέχεια τοποθετήστε κάθε τορτίγια στο πάγκο της κουζίνας και απλώνετε λίγη μερέντα σε κάθε τρογτίγια.
Στη συνέχεια βάζετε από 1 μπανάνα στη μέση κάθε τορτίγιας και τυλίξτε προσεκτικά. Στα σημεία που προεξέχει η τορτίγια διπλώνετε και κλείνετε με οδοντογλυφίδες. Στη συνέχεια τηγανίζετε για 2 λεπτά από τις 2 πλευρές και σερβίρετε.