Υλικά
4 μήλα
200 γραμμάρια φύλλα κρούστας εμπορίου
100 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα
250 γραμμάρια χαλβά με κακάο
1/2 κούπα ζάχαρη
3 κουταλιές βούτυρο
Χυμός 1 πορτοκαλιού
1 κουταλάκι κανέλα
100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα μήλα και προσθέτουμε τα καρύδια, τον χαλβά ψιλοκομμένο, την κανέλα, τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
Κόβουμε τα φύλλα σε πλατιές λωρίδες. Βουτυρώνουμε το κάθε φύλλο, βάζουμε αρκετή γέμιση και το τυλίγουμε κατά μήκος, σαν φλογέρα.
Τοποθετούμε τις φλογέρες σε βουτυρωμένο ταψί και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τις πασπαλίζουμε, τέλος με ζάχαρη άχνη.