ΥΛΙΚΑ
2 Κυδώνια
5-6 Γαρύφαλλα
3 ξυλάκια Κανέλας
350 γρ. Ζάχαρη
250 γρ. λευκό ξηρό Κρασί
250 γρ. κόκκινο μπρούσκο Κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις άκρες από τα 2 κυδώνια. Στη συνέχεια τα κόβουμε στα δύο. Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη ζάχαρη, το λευκό και το κόκκινο κρασί, τα γαρύφαλλα και τα ξυλάκια κανέλας. Βάζουμε το ταψάκι στο μάτι της κουζίνας να πάρει για να βράσει το κρασί. Έπειτα ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά, στους 160° Κελσίου.
2 Κυδώνια
5-6 Γαρύφαλλα
3 ξυλάκια Κανέλας
350 γρ. Ζάχαρη
250 γρ. λευκό ξηρό Κρασί
250 γρ. κόκκινο μπρούσκο Κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις άκρες από τα 2 κυδώνια. Στη συνέχεια τα κόβουμε στα δύο. Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη ζάχαρη, το λευκό και το κόκκινο κρασί, τα γαρύφαλλα και τα ξυλάκια κανέλας. Βάζουμε το ταψάκι στο μάτι της κουζίνας να πάρει για να βράσει το κρασί. Έπειτα ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά, στους 160° Κελσίου.