Areti
VIP μέλος
ΥΛΙΚΑ
(ΓΙΑ 10-12 ΜΕΡΙΔΕΣ)
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
300ΓΡ.ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 55% ΚΑΚΑΟ.
300ΓΡ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35%ΛΙΠΑΡΑ.
30ΓΡ.ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ (amaretto)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΓΕΜΙΣΗ
ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ,ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΙΟ ΜΕΙΓΜΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ AMARETTO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΖΥΜΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ 1 ΔΟΣΗ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΡΝΕ ΜΕ ΙΣΙΟ ΣΤΟΜΙΟ(ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ)
ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 22-24 ΕΚ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ,ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ.