Πιροσκί με φέτα και πατάτες
Υλικά
200 γρ.φέτα
2 μέτριες βρασμένες πατάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 αυγά
1 ασπράδι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δυόσμο ή μισό κουταλάκι ξερό δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο βασιλικό η μισό κουταλάκι ξερό
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κρεμμύδι
αλάτι-μαύρο πιπέρι
ζύμη πιροσκί
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με το πηρούνι.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Βάζουμε τις πατάτες και τις σοτάρουμε για 4 -5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο, το βασιλικό, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε.
Υλικά
200 γρ.φέτα
2 μέτριες βρασμένες πατάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 αυγά
1 ασπράδι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δυόσμο ή μισό κουταλάκι ξερό δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο βασιλικό η μισό κουταλάκι ξερό
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κρεμμύδι
αλάτι-μαύρο πιπέρι
ζύμη πιροσκί
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με το πηρούνι.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Βάζουμε τις πατάτες και τις σοτάρουμε για 4 -5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο, το βασιλικό, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε.