Υλικά
1 κιλό παντζάρια
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Εκτέλεση
Χωρίζετε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους
Καθαρίζετε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν
Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα
Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους
Ψιλοκόβετε το σκόρδο
Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο
Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξυδο και σερβίρετε
1 κιλό παντζάρια
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Εκτέλεση
Χωρίζετε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους
Καθαρίζετε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζετε έως να μαλακώσουν
Μετά από μισή ώρα ρίχνετε και τα κοτσάνια με τα φύλλα
Μόλις βράσουν τα τοποθετείτε στην πιατέλα και κόβετε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετείτε τα φύλλα τους
Ψιλοκόβετε το σκόρδο
Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το σκόρδο
Περιχύνετε τα παντζάρια με το λαδόξυδο και σερβίρετε