Areti
VIP μέλος
Υλικά
2 κουτιά φυτική σαντιγί
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες
Εκτέλεση
Χτυπάτε τη φυτική σαντιγί και το ζαχαρούχο γάλα στο μίξερ ώσπου να γίνουν μια σφιχτή κρέμα. Στη συνέχεια θρυμματίζετε τη σοκολάτα στο μπλέντερ και τη ρίχνετε μέσα στο μίγμα να ανακατευτεί καλά.
Βάζετε το παγωτό σε μεταλλικό δοχείο. Καταψύχετε για 2 ώρες ή μέχρι να μισοπαγώσει. Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε με το μίξερ για 30??. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κατάψυξης και χτυπήματος με μίξερ άλλη μια φορά. Τέλος αφήνετε το παγωτό να παγώσει για άλλες 3 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως.Το σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρια και γαρνίρετε με τις φράουλες, κομμένες στη μέση