Areti
VIP μέλος
Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Άνηθο ψιλοκομμένο
250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο ή κατεψυγμένο
4 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Προσθέτουμε το σπανάκι όπως είναι παγωμένο ή αν έχουμε φρέσκο πρώτα το ζεματίζουμε σε καυτό νερό για 1-2 λεπτά και μετά το χρησιμοποιούμε στο τηγάνι..
Αφήνουμε να σιγοψηθεί για λίγα λεπτά και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα. Αφήνουμε να ψηθεί από την κάτω πλευρά και τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστή.
Πληροφορία
Για πιο πλούσια γεύση μαζί με το σπανάκι προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και λίγη τριμμένη φρυγανιά |