Υλικά
200γρ. κρέμα γάλακτος
400γρ. Νουτέλα
1 ½ πακέτο πτι-μπερ
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε καλά τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.
2. Ρίχνετε όλη τη Νουτέλα σε ένα μπολ και αδειάζετε μέσα τη χτυπημένη σαντιγί, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενωθούν.
3. Σπάτε τα μπισκότα σε ένα μπολ, τα καλύπτετε με το μείγμα σαντιγί-Νουτέλα και ανακατεύετε απαλά.
4. Αδειάζετε το μείγμα σε φόρμα στρωμένη με λαδόκολλα, το σκεπάζετε με λαδόκολλα και το βάζετε στη κατάψυξη να παγώσει και να στερεοποιηθεί.
5. Όταν είναι έτοιμο, κόβετε όσο θέλετε και το ξαναβάζετε στη κατάψυξη.