Υλικά (για 2 άτο?α)
1 ?εγάλο κρίθινο παξι?άδι (ντάκος)
1 κ.τ.σ. κοπανιστή
1 ?εγάλη ώρι?η ντο?άτα
3-4 ελιές ?αύρες
1½ κ.τ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 κ.τ.σ. κάππαρη
Ετοι?ασία
Βρέχετε ελαφρά το παξι?άδι ?ε κρύο νερό. Το αφήνετε να στραγγίσει και αλείφετε επάνω την κοπανιστή.
Ψιλοκόβετε την ντο?άτα και την βάζετε επάνω από την κοπανιστή. Περιχύνετε ?ε το ελαιόλαδο, αλατίζετε και γαρνίρετε ?ε την κάππαρη.