Υλικα
1/2 λιτρο γαλα φρεσκο
5 κουταλιες κορν φλαουερ
3 κουταλιες φρουχτοζη
1 αυγο
3 κουταλακια βιταμ
4 φυλλα κρουστας
1 βανιλια
κανελα
Εκτελεση
Σε ενα μπωλακι χτυπαμε καλα το αυγο.Διαλυοθμε στο γαλα το κορν φλαουερ,τη φρουχτοζη,τη βανιλια,το αυγο και το βουτυρο σε μια κατσαρολα.
Βαζουμε την κατσαρολα στη φωτια και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να πηξει η κρεμα μας.
Στρωνουμε τα δυο απο τα 4 φυλλα μας και στην μια ακρη τους (στην μεγαλη πλευρα)ριχνουμε την μιση κρεμα.
Διπλωνουμε την ακρη του φυλλου απο πανω της και κατοπιν τις δυο ακρες προς τα μεσα.
Τυλιγουμε σε ρολο και επαναλαμβαωουμε το ιδιο με τα αλλα δυο φυλλα και την υπολοιπη κρεμα.
Ψηνουμε τα ρολα στο φουρνο σε θερμοκρασια 175 βαθμων μεχρι να ροδισει.
1/2 λιτρο γαλα φρεσκο
5 κουταλιες κορν φλαουερ
3 κουταλιες φρουχτοζη
1 αυγο
3 κουταλακια βιταμ
4 φυλλα κρουστας
1 βανιλια
κανελα
Εκτελεση
Σε ενα μπωλακι χτυπαμε καλα το αυγο.Διαλυοθμε στο γαλα το κορν φλαουερ,τη φρουχτοζη,τη βανιλια,το αυγο και το βουτυρο σε μια κατσαρολα.
Βαζουμε την κατσαρολα στη φωτια και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να πηξει η κρεμα μας.
Στρωνουμε τα δυο απο τα 4 φυλλα μας και στην μια ακρη τους (στην μεγαλη πλευρα)ριχνουμε την μιση κρεμα.
Διπλωνουμε την ακρη του φυλλου απο πανω της και κατοπιν τις δυο ακρες προς τα μεσα.
Τυλιγουμε σε ρολο και επαναλαμβαωουμε το ιδιο με τα αλλα δυο φυλλα και την υπολοιπη κρεμα.
Ψηνουμε τα ρολα στο φουρνο σε θερμοκρασια 175 βαθμων μεχρι να ροδισει.