Υλικα
100γρ ζαχαρη αχνη
200γρ βουτυρο αγελαδος
300γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
1 αυγο
1 κουτ μπεικιν παουντερ
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι μεγαλο
Εκτελεση
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι στο καδο του μιξερ και τα χτυπαμε μεχρι να γινουν ενα μαλακο ζυμαρι.Το καλυπτουμε με μια μεμβρανη και τα βαζουμε στο ψυγειο για μια ωρα να ξεκουραστει η ζυμη και να σφιξη.Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους καλυπτουμε ενα ξεβαθο ταψακι με μια λαδοκολλα.Πλαθουμε τα μπισκοτα μας σε μικρες μπαλιτσες και τις τοποθετουμε με μια σχετικη αποσταση και τα ζουλαμε απο πανω να γινουν πλατια.Τα ψηνουμε για 30 λεπτα μεχρι να ροδισουν.