Υλικα
Τρούφες
Χρωματιστές ή από σοκολάτα για το στόλισμα
200 γρ. μπισκότα τριμμένα σκόνη (όποια σας αρέσουν)
150γρ. κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας Βιτάμ Soft
250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Aντικολλητικό χαρτί
Εκτελεση
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το τριμμένο μπισκότο, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και τα πλάθουμε μέχρι να γίνει ζύμη. ( εάν βγει πολύ αραιό το μείγμα προσθέτουμε κι άλλη σκόνη μπισκότου ενώ εάν βγει πολύ σκληρό προσθέτουμε κρέμα γάλακτος). Στη συνέχεια, πλάθουμε τη ζύμη μπισκότου σε πολλές μικρές μπαλίτσες.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε καλά μία μία όλες τις μπαλίτσες μέχρι να καλυφθούν τελείως από τη σοκολάτα.
Απλώνουμε το αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, όπου τοποθετούμε πάνω του μία μία όλες τις σοκολατένιες μπαλίτσες μας και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα ώστε να «σφίξουν».
Τοποθετούμε την τρούφα σε ένα ρηχό πιάτο και «κυλάμε» ένα ένα τα μπισκοτοσοκολατάκια μας για να στολιστούν γύρω-γύρω!