Ροή

Μπισκότα μελιού

Areti

VIP μέλος
Joined
29 May 2010
Μηνύματα
1,715
Βαθμολογία
3
Points
38
Age
55
Location
Rhodos,Larissa
74055_469492651939_349786926939_5537198_1756988_n.jpg


υλικά (για 600 γρ. - χωρίς τη γέμιση):

250 γρ. μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 125 γρ. βούτυρο λιωμένο

διαδικασία:

«χτυπάμε» το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ με το εξάρτημα που λέγεται φτερό, έως ότου αφρατέψουν, προσθέτοντας ένα ένα τα αυγά. σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° c.χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γιατί σκληραίνουν.εάν θέλουμε, αφού κρυώσουν, «κολλάμε» τα μπισκότα ανά δύο με μία βουτυρόκρεμα που θα φτιάξουμε «χτυπώντας» στο μίξερ 200 γρ. βούτυρο με 50 γρ. μέλι.
 
Top Bottom